"DOMOTICA INTELLIGENTE STURING VAN UW HUIS"

Verbiesen Elektro is al geruime tijd gespecialiseerd in Domotica: de verzamelnaam voor slimme elektronica in uw huis. Deze is te bedienen via zogenaamde touchpanelen, tablet en smartphone. Met één druk op de knop regelt u situaties zoals u die binnen uw woning wilt hebben op het gebied van verlichting, verduistering, audio, verwarming en alarmering. Dit kan apart per ruimte, maar ook centraal.

Een paar voorbeelden:

Via een speciale applicatie op uw mobiele telefoon kunt u op afstand de lichten in uw woonruimte aan- of uitmaken. En bent u 's winters onderweg naar huis: u regelt in de auto al dat u in een lekker verwarmde woning komt.

U wilt televisie kijken. Met de knop 'tv' worden automatisch alle lampen gedimd en gaan de gordijnen dicht en de tv gaat aan. De tijd van heel veel handelingen verrichten is dus voorbij. Dit gemak kunt u ook hebben bij het slapen gaan. Pas als u in bed stapt, maakt u via een centrale knop alle lampen in huis tegelijk uit.

Gaat u een aantal dagen weg? Het vakantieprogramma zorgt ervoor dat uw leefpatroon op het gebied van verlichting en verduistering zich iedere dag - in willekeurige volgorde - herhaalt. Niemand merkt dus dat u er niet bent. En mocht u toch een ongenode bezoeker in huis krijgen: hij of zij zal weinig meenemen. Bij het afgaan van het alarm springen alle lampen zowel binnen als buiten aan en gaan de gordijnen en jaloezieën acuut open. De inbreker staat dus ineens voor iedereen te kijk in het felle licht.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden die Domotica u kan bieden. Bent u geïnteresseerd of wilt u eens praten over de mogelijkheden bij u in huis: neem gerust contact met ons op.